У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Створення інформаційної моделі гармонійності управлінської діяльності

     

      Вирішити завдання оцінювання чинників за значимістю їх впливу на рівень гармонійності управлінської діяльності можливо із застосуванням різ-них інструментів. В якості таких інструментів нами розглядалося математичне моделювання взаємозв'язку певних чинників та їх значень з показниками рівня гармонійності та евристичні методи оцінки [67, 124, 125, 136]. Застосування кожного з розглянутих методів має свою наукову і економічну доцільність, оскільки вимагає різних зусиль та надає різні результати. Реалізація методу математичного моделювання і кількісної оцінки вимагає досить специфічних статистичних вибірок, які не завжди можливо отримати та проведення спеціальних досліджень і розрахунків для отримання адекватних мате-матичних моделей. До найбільш простих методів, що не вимагають суттєвих витрат і дозволяють отримати результати, щоправда не високої точності, які можливо використати при формуванні методики оцінки стану гармонійності управлінської діяльності, є експертне оцінювання [67, 125,136].

      Результати експертних оцінок можуть бути визнані достатніми, якщо думка експертів є узгодженою, що перевіряється за допомогою загального коефіцієнта рангової кореляції. Об'єктом експертної оцінки є значущість ви-значеного списку чинників, що впливають на формування умов для гармо-нійності управлінської діяльності.

      Для оцінювання чинників, що впливають на гармонійність управлінсь-кої діяльності ми скористалися методом експертних оцінок. Метою експерти-зи було оцінювання значущості чинників, що впливають на гармонійність управлінської діяльності, з метою виділення найбільш важливих. В якості експертів залучалися як науковці в сфері менеджменту, організації виробни-цтва і управління, так і фахівці й керівники підприємств. Всього до групи ек-спертів увійшло 11 чоловік, з яких, 6 чоловік представники науки і 5  це ке-рівники підприємств [153].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.