У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Розробка системи показників, що визначають гармонійність управлінської діяльності

     

      Гармонійність управлінської діяльності розглядається як характеристи-ка, що визначає результативність і ефективність роботи системи управління підприємства та його елементів. Формування необхідного рівня гармонійності є об'єктивною умовою успішності функціонування системи управління, що дозволяє створити передумови стійкого функціонування підприємства. Для того щоб досягати та формувати оптимальний рівень гармонійності управ-лінської діяльності необхідно мати змогу кількісно оцінювати її поточний стан. Тому в роботі була поставлена наступна задача  розробити систему показників, що дозволить визначати оцінку гармонійності управлінської дія-льності як певного її рівня.

      Управлінська діяльність традиційно, в менеджменті та на практиці, ро-зглядається на трьох рівнях: на вищому  управління об'єктом в цілому; на середньому  управління частиною підприємства, підрозділом, філією, стру-ктурною одиницею; на нижньому управління групою виконавців [48, 115, 218]. Для кожного рівня управлінської діяльності існує свій набір виконува-них робіт і рішень, які впливають на результати та стійкість функціонування підприємства. На першому рівні, рівні загального керівництва підприємства, із зага-льної кількості завдань, що вирішуються можна виділити наступні: визна-чення стратегії розвитку, конкурентної боротьби, інноваційної та інвестицій-ної стратегії, захисту інтересів підприємства перед партнерами, конкурентами та органами державного управління та ін. В той же час, до управлінських дій на вищому рівні слід віднести організацію діяльності підприємства в цілому, розробку тактичних питань і їх здійснення.

      Другий рівень управління  це керівництво підрозділами, що вирішує завдання, які пов'язані з досягненням поставлених цілей, завдань з організації операційно-виробничих процесів в рамках своєї сфери діяльності, з забезпе-ченням оптимального використання наявних ресурсів [115, 218]. Отже, зміст робіт, пов'язаних із забезпеченням стійкості на цьому рівні відрізняється від змісту робіт на загальному рівні керівництва тому і процеси організації від-повідно теж будуть інші.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.