У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Детермінанти системи управління інвестиційною привабливістю підприємств готельного господарства

     

      Структура складових частин проблемної ситуації, що полягає в неможливості залучення готельними підприємствами необхідних інвестиційних ресурсів через досить низький рівень ІП, відносно управління ІП ПГГ є насамперед ієрархічною як на територіальному, цільовому, критеріальному рівнях, так і на рівнях управління, що відображає складність певної економіко-соціальної системи. З іншого боку, ця структура пов’язана з розподілом на теоретичні, методичні та практичні складники, а також із наявною інформаційною підструктурою, що забезпечує функціонування системи управління ІП ПГГ.

      Управління інвестиціями можливо розглядати як основний елемент загальної системи управління підприємством, що складається з зовнішнього та внутрішнього механізмів управління. Зовнішній механізм управління інвестиційною діяльністю підприємства – це система інструментів, що регулюють умови здійснення інвестиційної діяльності. До нього належать ринковий механізм управління інвестиційною діяльністю підприємства, що є саморегулюючою системою та формується в сфері інвестиційного ринку, а також державний механізм управління інвестиційною діяльністю. В свою чергу внутрішній механізм управління інвестиційною діяльністю підприємств – це система інструментів управління, що розробляються та використовуються безпосередньо на підприємстві. До них належать методи управління інвестиційною діяльністю та нормативні документи підприємства [170, с. 34].

      Тобто управління інвестиціями підприємства є складовою частиною системи управління економікою. Державне та ринкове регулювання інвестиційної діяльності є суспільним механізмом, що формує умови реалізації інвестиційної діяльності як на державному рівні, так і на рівні окремого підприємства. Державна та ринкова складові регулювання та сила їх впливу на результати інвестування визначають можливості ефективної реалізації інвестиційної діяльності підприємства [190, с. 29].

      Управління інвестиціями й управління ІП підприємства, на наш погляд, – спорідненні поняття. Різниця лише в тому, хто виступає ініціатором управління: інвестор або одержувач інвестицій. Головна ідея концепції управління інвестиціями в реальному секторі економіки полягає в тому, що цілеспрямований точковий вплив інвестора або одержувача інвестицій на ключові властивості об'єкта інвестицій дозволяє їм отримати глобальний контроль над надійністю й ефективністю вкладень, тобто над ІП підприємства [28].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.