У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Оцінка рівня економічної стійкості в досліджуваних аграрних підприємствах

     

      На даний час, в економічній літературі серед вчених-науковців немає єдиного підходу що до ідентифікації факторів впливу на ефективність функціонування аграрних підприємств та на рівень їх економічної стійкості, що зумовлено не лише специфікою, а й напрямом діяльності таких підприємств, тому виникає проблема в комплексному підході до аналізу факторів впливу на рівень економічної стійкості аграрних підприємств, пошуку оптимальних шляхів управління нею.

      В розрізі даного аналізу нами сформовано довільну вибірку із 32-ти аграрних підприємств, що є типовими для Полтавської області. В свою чергу, для проведення більш детального та поглибленого аналізу ідентифікації основних факторів за забезпечення та утримання оптимального рівня економічної стійкості нами розглянуто статистичні показники діяльності чотирьох модальних підприємств Полтавської області: ДП «Дружба» Лубенського району, ТОВ «Агропрогрес Плюс» Карлівського району, ТОВ АК «Перше травня» Хорольського району та СВК «Перемога» Хорольського району за 2006–2010 роки.

      Пошук раціональних розмірів аграрних підприємств як фактора підвищення рівня економічної стійкості та ефективності їх функціонування ведеться давно. Вважається, що раціональні за величиною господарства, мають кращі можливості для використання землі і засобів механізації, трудових ресурсів, впровадження виробничої технології і раціональної концентрації виробництва.

      В табл. 2.11 проведемо аналіз забезпеченості ресурсним потенціалом та ефективності його використання в досліджуваних аграрних підприємствах Полтавської області.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.