У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Стимулювання попиту на страхові послуги через механізм інвестування страхових резервів

     

      Для об'єктивної оцінки стану й перспектив розвитку ринку страхування необхідно проаналізувати попит та пропозицію, що склалися на страховому ринку на регіональному рівні. Попит розглядається як платоспроможна потреба населення в страхуванні, характеризується кількістю потенційних страхувальників і об'єктів страхування. Пропозиція страхових послуг визначають страховики - юридичні особи, що одержали у встановленому законом порядку право на здійснення страхової діяльності. На обсяг і структуру пропозиції в значній мірі впливають фактори конкуренції між страховиками, рівень витрат на ведення страхової справи й інші фактори, що характеризують ситуацію на страховому ринку.

      Незважаючи на те, що ринок страхових послуг в Україні, на думку багатьох фахівців, вже сформований, він характеризується наявністю ряду проблем, найважливішою з яких є диспропорція між попитом та пропозицією на страхові послуги.

      Дане положення створювалося в результаті: зниження доходів основної маси населення; низького рівня страхової культури в суспільстві, недовіри до діяльності страхових компаній; відсутності фундаментальних досліджень (кон'юнктури страхового ринку); низького рівня цивільної відповідальності ряду керівників, що нерідко приводить до значного збитку; погано розвитому інфраструктури страхового ринку.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.