У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Венчурне інвестування як інструмент забезпечення фінансової безпеки держави

     

      Останні тенденції реформування вітчизняної економіки характеризуються інтеграцією України до світового ринку капіталів, а отже останнім часом саме вітчизняна фінансова система більшою мірою зазнає визначального впливу, що не завжди є позитивним.

      В сучасних умовах посткризового розвитку економіки нашої країни, відсутності макроекономічної стабільності та зниження темпів економічного зростання особливої уваги заслуговують проблеми забезпечення фінансової безпеки України.

      Визначаючи орієнтири на майбутнє необхідно чітко усвідомлювати, що забезпечення політичної, соціальної та економічної стабільності в країні перш за все залежить від ефективної фінансової політики, направленої на забезпечення фінансової безпеки, що в свою чергу є рушійною силою економічного зростання країни.

      Оскільки фінансова безпека країни є інтегральним поняттям, що складається з грошово-кредитної, валютної, бюджетної, боргової, податкової, банківської, фондової та страхової безпеки, забезпечення належного її рівня можливе лише за умови досягнення належного рівня та розвитку всіх її складових.

      В процесі загострення світової фінансової кризи було виявлено, що сучасні методи та інструменти забезпечення фінансової безпеки, які реалізуються уповноваженими державними органами в рамках їх повноважень є не досить дієвими та не виправдовують сподівань. Адже фінансовій безпеці України сьогодні притаманна низка проблем, пов’язаних із управлінням державними фінансами (бюджетна, боргова, податкова безпека), функціонуванням фінансового ринку, включаючи фондовий та страховий ринок, банківської системи та інвестиційно-інноваційної політики.

      Забезпечення фінансової безпеки України повинно базуватися на врахуванні потенційних і наявних загроз, визначених проблем та лише за умов дотримання пріоритетних національних інтересів країни у фінансовій сфері. Розробка необхідних методів та інструментів для реалізації даного завдання, що стоїть перед Україною, повинні не просто забезпечувати фінансову та економічну безпеку країни, а й сприяти виконанню стратегічних завдань економічного розвитку країни.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.