У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Планування роботи підрозділів податкового аудиту

     

      Проведення податкового аудиту є найскладнішим і найконфліктнішим моментом взаємин між платником податків та контролюючим органом. В той же час, організація аудиту досить дорога процедура і вимагає залучення найбільш кваліфікованих фахівців контролюючих органів, значного часу та відволікає в тій чи іншій мірі платника податків від основної діяльності. Усе це вимагає зваженого підходу контролюючих органів при плануванні, підготовці та проведенні аудиту.

      З метою мінімізації втручання у господарську діяльність сумлінних платників податків державна податкова служба України при плануванні заходів податкового контролю використовує ризикоорієнтовану систему відбору платників, яка забезпечує системний підхід до процесу планування та передбачає відбір платника до перевірки за наявності певних ризиків щодо несплати податків.

      Податковий ризик визначається як вірогідна можливість порушення податкового законодавства. Аналіз критеріїв ризиків проводиться відповідно до Методичних рекомендацій щодо складання плану-графіка проведення планових виїзних перевірок суб'єктів господарювання, затверджених наказом ДПА України від 28 березня 2008 року № 201, за допомогою ризикоорієнтовної бази даних України «Відбір платників та визначення першочерговості для включення до плану-графіка проведення планових виїзних перевірок СПД» [63].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.