У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Податковий аудит у контексті реформування та модернізації державної податкової служби України

     

      Довгострокові цілі розвитку та шляхи реформування державної податкової служби України в теперішній час визначає Стратегічний план розвитку державної податкової служби України на період до 2013 року, затверджений наказом Державної податкової адміністрації України від 07 квітня 2003 року за № 160 [121]. Даний документ створений з метою сприяння розумінню населенням України, працівниками державної податкової служби України та міжнародними організаціями змісту та цілей модернізації державної податкової служби України.

      У відповідності зі Стратегічним планом модернізація передбачає розробку та впровадження якісно нової моделі функціонування податкової служби в Україні, перетворення її у провідний, підзвітний суспільству, високоефективний орган виконавчої влади. Оновлена державна податкова служба повинна забезпечити умови для добровільності виконання платниками податків податкових зобов'язань перед державою, повного та своєчасного надходження до бюджетів різних рівнів законодавчо встановлених податків, зборів та обов'язкових платежів. Суспільство має відчути суттєві зміни у відносинах між платниками податків та органами державної податкової служби. Трансформація Державної податкової служби України в орган державного управління європейського зразка визнана важливою частиною подальшої європейської інтеграції України.

      З метою підтримки ключових ініціатив уряду України, забезпечення якісного реформування чинної системи оподаткування та відповідно до стратегії розвитку податкової служби в межах реалізації в Україні пріоритетних завдань інституційного розвитку системи державного управління Державна податкова служба України спільно зі Світовим банком та Європейською Комісією сьогодні впроваджує довгостроковий Проект "Програма модернізації Державної податкової служби України". Програма модернізації враховує не лише досвід попередніх років розвитку податкової служби, але й практику діяльності податкових органів інших країн світу. Реалізація програми передбачена на період 2003-2013 років [93].

      В рамках Програми восьмий рік триває робота за проектом "Модернізація податкової служби – 1", який є першою фазою багаторічної Програми. В державному бюджеті України на цілі модернізації передбачена окрема стаття витрат. Окрім цього, виділяються кредитні ресурси Світового банку. Угоду між Україною та Світовим банком про позику стосовно впровадження проекту підписано 4 вересня 2003 року, а ратифіковано Законом України від 20 листопада 2003 року №1317-IV [92]. Здійснення незалежної оцінки стану реалізації проекту «Модернізація державної податкової служби України – 1» є функцією Наглядової ради, яка підзвітна Кабінетові Міністрів України.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.