У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Шляхи вдосконалення державного податкового аудиту

     

      Головною вимогою, яка висувається до податкового контролю сучасними трансформаційними процесами глобального характеру, вважається генерація стимулюючих імпульсів для розвитку підприємництва та підтримки відтворювальних інтересів ведення бізнесу.

      Як зазначають вітчизняні науковці, «завданням державної політики є встановлення такого оптимального рівня й умов оподаткування, які забезпечують баланс інтересів держави та платників податків», а «фіскальні новації, які суперечать економічним інтересам платників податків, приречені на невдачу» [41, С. 115, 299]. «Засобом вирішення конфлікту інтересів є підвищення рівня податкової дисципліни, під якою розуміють точне, своєчасне та неухильне дотримання встановлених правовими та іншими суспільними нормами правил поведінки в суспільному та державному житті, носіями яких є суб’єкти податкових відносин» [41, с. 303]. Забезпечення сталості соціально-економічного розвитку України вимагає реформування податкового контролю з позицій упередження податкових правопорушень та невтручання в діяльність сумлінних платників податків. Існує нагальна необхідність перегляду моделі взаємовідносин податкових органів із суб’єктами підприємництва. Органи державної податкової служби повинні діяти прозоро, знаходити порозуміння та працювати на упередження, а не лише констатувати факти порушення законодавства. Для цього в межах чинного законодавства України з питань оподаткування податківці мають кваліфіковано допомагати платникам податків своєчасно та в повному обсязі виконувати податкові зобов'язання, а також уникати податкових правопорушень.

      «Оцінюючи в еволюції стан контрольної роботи в Україні, варто зауважити про надання їй більш консультативних ознак. Щодо фіскальної прагматики податкового контролю, то слід зауважити, що податкові органи і надалі замість того, щоб стежити за дотриманням податкового законодавства, переймаються виконанням фіскальної функції податків», - указують вітчизняні дослідники – фінансисти [54].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.