У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Інформаційне забезпечення обліку операцій з дебіторської заборгованості в облікових регістрах та звітності

     

      В Україні діє державна уніфікована система документації, що забезпечує різке скорочення загальної кількості документів, тому в результаті здійсненого дослідження визначено та систематизовано перелік форм первинних документів та облікових регістрів, до яких заносяться операції з обліку дебіторської заборгованості (Додаток И).

      Проте виникає закономірне питання про те, чи варто суб’єкту господарювання витрачатися на розробку власної форми бухгалтерського обліку, якщо вже є затверджена система, яка може задовольнити його потреби та врахувати попередній варіант узагальнення обліково-економічної інформації.

      Дослідження дозволяє стверджувати, що основними регістрами синтетичного, а в окремих випадках, при невеликому обсязі облікової інформації – i регістрами аналітичного обліку, є Журнали. Так, наприклад, облік розрахунків з покупцями і замовниками, різними дебіторами, за резервом сумнівних боргів, облік виданих та отриманих короткострокових векселів, виданих довгострокових векселів, відстрочених податкових активів, доходів майбутніх періодів здійснюється у Журналі 3 та відомостях аналітичного обліку 3.1-3.6. Разом з тим, відомості аналітичного обліку як складова частина Журналу 3 ведуться окремо за операціями по вище зазначених рахунках. Методичні рекомендації передбачають також ведення окремої Відомості аналітичного обліку по операціях на окремих субрахунках, зокрема для обліку розрахунків із підзвітними особами, за претензіями, за авансами виданими та одержаними тощо. За умов, коли суб’єкти господарювання вчасно i повністю виконують свої зобов’язання щодо платежів, такі відомості аналітичного обліку не потребуватимуть багатьох сторінок (аркушів).

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.