У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Суть трансформації соціально-економічного стану української сім’ї в контексті понятійно-термінологічного апарату теми дослідження

     

      Останніми роками активізувалася трансформація соціально-економічного стану української сім’ї, що неоднозначно вплинуло не тільки на стан національної і регіональної економіки, а й на особливості розвитку українського суспільства загалом.

      Для того щоб з’ясувати суть трансформації соціально-економічного стану української сім’ї, важливо не тільки відслідкувати зміну протягом низки років і виявити переломні віхи та кардинальні відмінності, а й здійснити історичний дискурс наукового дослідження як соціально-економічного стану української сім’ї, так й інших аспектів її вивчення.

      Варто наголосити, що сім’я є перманентним об’єктом вивчення багатьох галузей знань. Отже, вона є міждисциплінарним об’єктом дослідження. Зро¬би¬мо огляд інтересів учених за науковими напрямами у вивченні сім’ї (табл. 1.1).

      У нашому дослідженні найважливішою дефініцією є «соціально-економічний стан сім’ї», оскільки вона є ключовою і міститься у назві роботи. Саме тому ми насамперед звернулися до праць дослідників соціально-економічного стану сім’ї та спробували з’ясувати залежність і взаємозв’язки таких досліджень з іншими напрямами досліджень сім’ї.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.