У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Класифікаційні моделі типових сегментів регіонального ринку праці

     

      Здійснений теоретичний аналіз сучасних наукових публікацій засвідчив, що незважаючи на вагомі здобутки вітчизняних вчених у сфері досліджень ринку праці, проблема забезпечення сегментації регіональних ринків праці у відповідності до потреб економічного зростання та інноваційного розвитку країни все ще залишається невирішеною.

      В інтересах прогресивного соціально-економічного та інноваційного розвитку регіонів і країни загалом є необхідним поглиблення вивчення процесу сегментації регіональних ринків праці, визначення специфіки формування інноваційних сегментів на регіональному ринку в Україні. Оскільки в теорії спостерігаємо обмеженість системних досліджень сучасного процесу сегментації ринку праці з урахуванням його інноваційної складової та регіональних відмінностей, а на практиці – невідпрацьованість практичних рекомендацій в цьому напрямі, пропонуємо авторську версію методології дослідження, спрямовану на подолання цих прогалин. Керуємось запропонованою на рисунку 1.5 методологічною схемою дослідження сегментації регіонального ринку праці в умовах інноваційного розвитку. За схемою, методологія дослідження сегментації регіонального ринку праці має охоплювати такі ключові етапи:

      по-перше, розробку методичного підходу до визначення типових сегментів регіонального ринку праці та взаємозв’язку між ними;

      по-друге, обґрунтування сегментаційної моделі регіонального ринку праці в координатах інноваційного розвитку;

      по-третє, здійснення аналізу сегментації регіонального ринку праці в умовах інноваційного розвитку;

      по-четверте, розробку науково-практичних рекомендацій щодо розвитку сегментованого регіонального ринку праці, вдосконалення структури механізму його регулювання у контексті інноваційних перспектив.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.