У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Основні ресурсні джерела та напрями забезпечення регіонального розширеного відтворення рослинництва з урахуванням світового досвіду

     

      Можливості відтворення в господарствах Черкаської області забезпечують найбільшу питому вагу в структурі джерел фінансування. Серед основних виступають власні кошти, які становлять відносно невелику частку, і залучені кошти (кредити й державні субсидії). З власних коштів більшою мірою (особливо господарствами з низьким рівнем розвитку) використовуються амортизаційні відрахування, а також прибуток від основної діяльності (що характерне для господарств з відносно високим рівнем розвитку).

      Частка залучених коштів, які використовуються на відтворення в розглянутих господарствах, різна й залежить як від реальної можливості залучати такі кошти, так і від економічної стратегії та вигоди.

      Перспективи відтворювальних процесів у регіональному сільському господарстві багато в чому залежать від можливостей розширеного відтворення в галузях рослинництва, оскільки вони служать основою для становлення та розвитку тваринництва.

      Розширене відтворення в рослинництві, перш за все, передбачає розроблення раціональної (оптимальної) структури і параметрів для регіональних сільськогосподарських підприємств різного рівня розвитку. Ці завдання можуть бути розв’язані при використанні ґрунтозахисних систем землеробства, що включають комплекс агротехнічних, лугомеліоратівних, лісомеліоративних, гідротехнічних заходів. Такі системи здатні забезпечити просте відтворення ґрунту в різних кліматичних умовах. Розширене відтворення ґрунтів вимагає збільшення доз мінеральних та органічних добрив, використання хімічних засобів, меліорації земель, біологізації землеробства, застосування більш досконалих машин й устаткування для обробки ґрунту [137]. Таким чином, розширене відтворення у рослинництві неможливе без підвищення рівня інтенсифікації виробництва на основі науково-технічного прогресу і раціонального (більш ефективного) використання виробничих ресурсів сільськогосподарських підприємств.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.