У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методичні підходи до аналізу власного капіталу банків України

     

      Визначити роль і значення власного капіталу на внутрібанківському рівні можна лише за умови детального аналізу його достатності виходячи з міжнародних вимог і вимог Національного банку України, а саме освоєння сучасних методів та інструментів у формуванні, використанні та нарощуванні капіталу банків в умовах економічної нестабільності.

      Це зумовлює проведення аналізу власного капіталу банків, який передбачає визначення достатності обсягу власного капіталу на внутрібанківському рівні виходячи з міжнародних вимог і вимог Національного банку України, дослідження методів та інструментів, які використовуються у формуванні, використанні та нарощуванні капіталу банків в умовах економічної нестабільності.

      Існують методики, в яких пропонуються багато показників оцінювання результатів формування, використання і нарощування капіталу банків [4; 11; 23; 29; 32; 55; 77; 86; 94], однак не всі вони потрібні для аналізу, оскільки,

      по-перше, багато показників корелюють між собою, по-друге, не враховують специфіки умов формування, використання та нарощування капіталом банків України в умовах економічної нестабільності. Ці обставини, у свою чергу, і визначили необхідність у розроблення методичних підходів дослідження формування, використання та нарощування капіталу банків України. По-перше, проведення аналізу пропонується з виділенням основних етапів: підготовчого, аналітично-розрахункового і підсумкового. Схему послідовності проведення аналізу та основні завдання кожного етапу представлено на рис. 2.1.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.