У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методика оцінки впливу факторів на формування та використання персоналу сільськогосподарських підприємств

     

      Оцінка персоналу – достатньо складне в методичному й організаційному плані завдання. Необхідно відзначити, що єдина універсальна методика, яка можлива для вирішення всього комплексу завдань на сьогоднішній день відсутня як в українській, так і в зарубіжній статистичній практиці. Розробка тієї чи іншої методики залежатиме від мети дослідження, оцінки, яка характеризує категорії працівників, організаційної культури і філософії підприємства та інших факторів.

      Формування та використання персоналу підприємства є невід’ємною складовою в організації діяльності підприємства. Формування персоналу належить до організаційного блоку управління персоналом. Та як зазначила О. В Крушельницька, – „… це прогнозування структури, визначення потреб, залучення, підбір та розстановка персоналу й укладання договорів та контрактів” [101, с. 17]. Вважаємо за потрібне відзначити щодо формування персоналу сільськогосподарських підприємств, що до даного переліку потрібно також враховувати аналіз жителів села, в якому знаходиться підприємство. Адже завдяки місцевим жителям формується персонал підприємства, яке знаходиться на території конкретного населеного пункту, і лише незначна частка – це залучені працівники з іншої місцевості. Це необхідно для більш кваліфікованої підготовки саме тих працівників, які потрібні для підприємства, а також дає змогу визначити, чи можливе забезпечення із числа місцевих жителів чи доведеться залучати з іншої місцевості, що потребує значно більше коштів.

      Функціональний блок пов'язаний з використанням персоналу, що включає професійно-кваліфікаційне і посадове переміщення працівників (управління кар’єрою), створення постійного складу персоналу та робочих місць, покращення морально-психологічного клімату в колективі [101, с. 17]. Для ефективного використання персоналу важливий і фактор мотивації.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.