У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методичні підходи щодо оцінки факторів використання персоналу на підприємствах Луганської області

     

      Праця на сільськогосподарському підприємстві – це цілеспрямована діяльність людини, направлена на видозміну і пристосування предметів природи для задоволення своїх потреб. Кожне сільськогосподарське підприємство функціонує за певної чисельності персоналу, який має необхідний фізичний розвиток, практичні навички, знання з якісного і своєчасного виконання передбачених технологією робіт у сфері агропромислового виробництва. Сучасна аграрна політика спрямована на глибокі соціально-економічні перетворення на селі, досягнення належного рівня продовольчої безпеки країни та формування повноцінного продовольчого ринку [32, с. 42].

      Вирішення цих життєво важливих завдань залежить від рівня використання персоналу і створення дієвого механізму мотивації високоефективної праці. Тільки на основі кардинального підвищення ефективності використання персоналу можливий вихід виробництва і всього суспільства на дійсно нові рубежі [32, с. 42].

      Зміни, що відбулися в аграрному секторі економіки на етапі становлення ринкових відносин, зумовили низку проблем і необхідність розробки дієвих механізмів їх вирішення. Найбільш актуальними серед них є загострення демографічної ситуації в сільській місцевості, зменшення попиту на робочу силу, зростання прихованого та відкритого безробіття, погіршення соціально-економічного стану сільських територій, збільшення демографічного навантаження на працюючих та виснаження трудового потенціалу [32, с. 42].

      Останнім часом розвиток аграрного сектору економіки спрямований на підвищення продуктивності праці на основі вдосконалення економічних відносин, використання різноманітних форм власності і господарювання, створення умов, які повертають людину як реального господаря до землі та засобів виробництва. До того ж докорінне перетворення економічних відносин в аграрному секторі слід поєднувати із комплексом заходів щодо застосування високопродуктивних технічних засобів, удосконалення організації праці, освоєння інтенсивних технологій, соціальної перебудови села, поліпшення умов праці і побуту сільських трудівників [32, с. 42].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.