У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Декомпозиція ієрархічних рівнів структури системи моделей прогнозування затрат праці

     

      У процесі розробки структури системи моделей прогнозування трудомісткості робіт використано принципи методології структурного аналізу і проектування [27, 40, 71, 171].

      Сукупність методів та моделей прогнозування і засобів їх реалізації, що функціонує відповідно до основних принципів прогнозування утворюють систему прогнозування трудомісткості робіт. Засобами реалізації є експертні групи, сукупність програмних засобів тощо. У зв'язку з тим, що моделі прогнозування у роботі подано у вигляді структурної схеми, яка складається із блоків, сукупності процедур, які дають уявлення про їх складові і взаємозв'язки між ними, то можна говорити про структуру системи моделей.

      В даній роботі під структурою будемо розуміти множину елементів системи, які знаходяться у взаємодії між собою, для виконання певних функцій. Структури поєднують елементи таким чином, що на протязі певного періоду система зберігає свою цілісність під впливом оточуючого середовища. Структури можуть змінюватись у відповідності із зміною мети і, в зв'язку з цим, оновлюватись. Кожен елемент системи виступає окремим завданням, яке потребує розв'язку, і це дозволяє окреслити структуру на рівні постановок і методів розв'язку.

      Під час розгляду проблеми виділено чотири блоки, які дозволяють прогнозувати трудомісткість робіт за кресленнями виробів для стадії експлуатації і являють собою декомпозицію ієрархії першого рівня, згідно із методологією структурного аналізу і проектування. До цих блоків належать: "Прогнозування обсягу робіт над виробом", "Визначення трудомісткості робіт за мікроелементами", "Прогнозування трудомісткості за видами робіт", "Прогнозування трудомісткості робіт за факторами процесів праці".

      Розглянемо більш детально складові першого рівня ієрархії структури системи моделей прогнозування трудомісткості робіт. На стадії експлуатації при виникненні відмови кількість деталей в партії є невеликою, повторюваність рухів є меншою, так як один робітник може виконувати цілу низку рухів, пов'язаних із процесами усунення відмов. Це означає, що такі процеси праці можна віднести до мілких ремонтів.

      Блок "Прогнозування обсягу робіт над виробом за стохастичними моделями" є необхідною складовою структури системи моделей. Для визначення трудомісткості робіт, яка необхідна для усунення відмов, потрібно знати ймовірності виникнення відмов і трудомісткості їх усунення. Обсяг робіт над виробом буде коригуватись в залежності від виду відмови і зменшуватись кожен раз, після її усунення. Усунення відмов пов'язано із розскладально-складальними роботами і впливом відмови за економічними наслідками (відновлення, заміна новим елементом з виготовленням у споживача тощо).

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.