У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Порівняльна характеристика рівнів життєвої компетентності підлітків з особливими потребами в США та Україні

     

      Сучасний стан розвитку України зумовлює визначення нових пріоритетів і перспектив розвитку життєвої компетентності підлітків з особливими потребами, висуває нові вимоги до змісту навчання дітей з особливостями психофізичного розвитку, до розробки інноваційних технологій педагогічної корекції властивих їм порушень. Сьогодні відбувається переосмислення цілей, завдань, навчання та виховання підлітків з особливостями психофізичного розвитку та розробка на цій основі принципів реформування освітньо-виховної системи. Основоположними серед них постають: формування нового ставлення суспільства до потреб особистості; перехід до державно-громадської системи управління освітою; безперервність освіти упродовж всього життя; єдність зусиль усіх соціальних інститутів виховання дитини – сім’ї, громадських недержавних організацій, фондів, асоціацій дітей-інвалідів у створенні сприятливих умов для інтеграції дітей з особливостями психофізичного розвитку в суспільство, вільного вибору форм навчання та рівного доступу до якісної освіти.

      На основі узагальнення наукових праць з досліджуваної проблеми нами виокремлено специфічні особливості основних компонентів формування життєвої компетентності підлітків з особливими потребами в Україні та США (див. табл. 3.1).

      Аналіз даних таблиці дає змогу стверджувати про деяку відмінність американської та вітчизняної системи виховання життєвої компетентності підлітків з особливими потребами. У процесі дослідження нас цікавив і факт результативності впливу провідних виховних технологій, що застосовуються в США та Україні, на сформованість життєвої компетентності підлітків з особливими потребами.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.