У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Моделювання параметрів формування економічного потенціалу підприємства

     

      В рамках динамічних змін підприємницького середовища та посилення присутності кризових явищ в економіці держави погіршуються умови господарювання та ускладнюється процес ведення бізнесу. За таких обставин виникає потреба швидкої адаптації до існуючих тенденцій та, одночасно, прийняття оперативних і ефективних рішень. Однак, постійне пристосування до змін, що відбулися у ретроспективі, не завжди дають очікуваного результату. Це пов’язано з швидкоплинністю часу, який необхідний для оцінки ситуації, що склалася, її аналізу, розробки та реалізації необхідних заходів у напрямку адаптації та мінімізації можливих втрат, що в результаті спричинює відставання від фактично реальної ситуації.

      Таким чином, виникає потреба не стільки реагувати та пристосовуватись до обставин, як передбачати можливі ситуації, прогнозувати майбутній стан об’єктів дослідження. З цього приводу, відомий основоположник сучасного менеджменту Анрі Файоль зауважив: „Управляти – це передбачати, а передбачати – це вже майже діяти” [90]. Тому планування діяльності і прогнозування можливих ситуацій є важливою складовою процесу управління підприємством в сучасних умовах господарювання.

      Згідно з [21] під прогнозуванням слід розуміти процес передбачення майбутнього стану предмета чи явища на основі аналізу його минулого і сучасного, систематична інформація про якісні й кількісні характеристики розвитку цього предмета чи явища в перспективі. Результатом прогнозування є прогноз – знання про майбутнє і про ймовірний розвиток сьогочасних тенденцій.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.