У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Розрахунок економічної ефективності пропозицій

     

      У ході аналізу системи управління персоналом виявлено відсутність заохочувальних виплат у досліджуваному підрозділі, у зв’язку з чим запропонувано систему преміювання, що враховує індивідуальні результати праці персоналу та встановлює взаємозв’язок між розміром премії та результатами оцінки праці персоналу. Можна припустити, що дане нововведення дозволить підвищити продуктивність праці персоналу, його зацікавленість у результативності функціонування підприємства, що врешті решт призведе до досягнення цілей його діяльності, що, перш за все полягає у максимізації прибутку. Отже, за оптимістичним прогнозом обсяг прибутку в результаті впровадження запропонованої системи преміювання цілком ймовірно може бути збільшений приблизно на 5%, що складе 90 тис. грн.

      Розглянувши технологічний процес виготовлення деталі Шків СМК 516.13.062 ми вирішили, що можна замінити довбальну операцію на протяжну з метою досягнення позитивного економічного ефекту.

      Подібна заміна операцій значно скоротила час обробки деталі Шків 516.13.062, а саме на 0,4 хвилини (0,159 нормо-годин). У зв’язку з тим, що програма випуску даної деталі 20 шт. в місяць, то економія часу у місяць буде складати 8 хвилин, або 3,18 нормо-годин. За рік ми досягнемо економії часу у розмірі 96 хвилин або 38,16 нормо-годин. Така економія часу і буде економічним ефектом запропонованого удосконалення технологічного процесу.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.