У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Перевірка обліку виробничих запасів на підприємстві ТОВ «Антарес – Буд»

     

      Метою аудиту операцій з виробничими запасами є встановлення: достовірності первинних даних щодо наявності та руху виробничих запасів; повноти та своєчасності відображення первинних документів; відповідність ведення обліку виробничих запасів обліковій політиці підприємства; достовірності залишку запасів у звітності. Господарські процеси та операції, пов'язані з рухом та використанням виробничих запасів, а також відносини, що виникають при цьому всередині підприємства і за його межами є предметом аудиту.

      Джерелами інформації для аудиту операцій з виробничими запасами є: Наказ про облікову політику підприємства, первинні документи з обліку виробничих запасів, облікові регістри, що використовуються для відображення операцій з обліку виробничих запасів, фінансова, податкова та статистична звітність.

      У відповідності з Законом України „Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні"[10] здійснюється облік фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ «Антарес – Буд». Аудит операцій з виробничими запасами було розпочато з інвентаризації, яку проводили, дотримуючись Інструкції про інвентаризацію основних засобів нематеріальних активів, товарно - матеріальних цінностей, грошових коштів і розрахунків, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 11.08.1994 р. № 69 [12]. При аналізі даних Наказу про облікову політику встановлено, що в цьому документі відсутні терміни проведення інвентаризації виробничих запасів. Процес інвентаризації ТМЦ розпочався з підготовки і видачі наказу про її проведення, що є внутрішнім документом і регламентує порядок проведення та об'єкти інвентаризації, строки її проведення та оформлення необхідної документації. Інвентаризацію проводила постійно діюча комісія з інвентаризації товарно-матеріальних цінностей, склад якої зазначений в Наказі про облікову політику. Матеріально відповідальні особи перед початком інвентаризації склали матеріальні звіти та відповідну розписку, яка вказує, що на початок інвентаризації прибуткові та видаткові документи на цінності, які надійшли під їх відповідальність, здані до бухгалтерії. Один примірник звіту матеріально відповідальні особи здали в бухгалтерію ТОВ «Антарес – Буд», другий - членам комісії. При перевірці було виявлено відсутність дати підпису договору про матеріальну відповідальність одного з комірників (по складу № 1)

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.