У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Вдосконалення аудиту виробничих запасів ТОВ «Антарес – Буд»

     

      Ми пропонуємо вдосконалити проведення зовнішнього аудиту та усунути відсутність внутрішнього аудиту на підприємстві виходячи з існуючого стану аудиту виробничих запасів ТОВ «Антарес – Буд».

      Нами розроблено робочі документи аудитора, використання яких забезпечить більш достовірну оцінку виробничих запасів підприємства для проведення зовнішнього аудиту: "Перевірка договорів про повну матеріальну відповідальність з підзвітними особами" (Додаток Б ), "Тест контролю інвентаризаційних описів" (Додаток В), "Вибіркова перевірка відпуску (списання) виробничих запасів" (Додаток Ж).

      Пропонуємо зі складу бухгалтерії та планово - економічного відділу підприємства призначити дві особи в ревізійну комісію з метою проведення внутрішнього аудиту, яка має функціонувати як незалежна одиниця на підприємстві для вдосконалення бухгалтерського обліку виробничих запасів. Ревізійна комісія організовує перевірку та оцінку роботи окремих підрозділів, служб, об'єктів обліку тощо. Виконання частини функцій керівництва підприємства це робота внутрішнього аудиту за своєю суттю. За Міжнародними стандартами аудиту [18] служба внутрішнього аудиту відповідає перед керівництвом підприємства за ефективне функціонування та вдосконалення системи бухгалтерського обліку, достовірність фінансової та оперативної інформації, дотримання українського законодавства і виконання всіма підрозділами його внутрішньої політики. Сприяти ефективному виконанню завдань і цілей, задля яких функціонує підприємство це мета внутрішнього аудиту. Виконувати ряд поставлених керівництвом економічного суб'єкта завдань має внутрішній аудит, а саме:

      - сприяти мінімізації втрат виробничих запасів, грошових коштів, основних засобів;

      - надавати керівництву інформацію про фінансово-господарську діяльність;

      - підтверджувати достовірність звітів окремих структурних підрозділів підприємства.

      Внутрішні аудитори мають змогу проводити доскональну перевірку з напрямів і питань, які потребують значних витрат часу і коштів, або які є досить складними в бухгалтерському обліку. Так, господарські операції з руху товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів, основних засобів, розрахунків по податкам та розрахунків з державними фондами соціального страхування, аналізу платоспроможності й фінансового стану підприємства та інші за окремі періоди року можуть і мають бути об'єктами перевірки службою внутрішнього аудиту. За такою схемою пропонуємо проводити внутрішній аудит (рис. 4.2).

      Вести модель внутрішнього аудиту запасів, яка показує можливість розширення його функцій за рахунок окремих локальних напрямків діяльності також доцільно. За такою схемою можна побудувати модель внутрішнього аудиту будь-якого об'єкта фінансово - господарської діяльності підприємства, розширивши та доповнивши її принциповими елементами конкретної теми дослідження: основна мета - зберігання на всіх етапах руху, раціональне

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.