У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Організаційно-інформаційна модель аналізу грошових коштів

     

      Дані аналізу фінансових результатів повинні бути узгодженні з загальною оцінкою фінансового стану підприємства , що значною мірою залежить не від розмірів прибутку , а від спроможності підприємства своєчасно погашати свої борги , тобто від ліквідності активів. Остання залежить від реального грошового обігу капіталу підприємства , який проходить через розрахунковий та інші його рахунки. Тому бажана ефективність господарської діяльності , стійкий фінансовий стан будуть досягнуті лише за умови достатнього й узгодженого контролю за рухом прибутку , оборотного капіталу й коштів. Адже підприємства маючі статус малих підприємств , згідно чинного законодавства складають скорочену бухгалтерську звітність і не доносять до користувачів інформації розгорнуту інформацію про рух грошових коштів на підприємстві .

      ТОВ «Оптимум» знаходиться на спрощеній системі ведення бухгалтерського обліку , і на підприємстві не складається звіт про рух грошових коштів (форма № 3) , завдяки чому для розкриття більш детальної інформації пропонуємо проводити аналіз грошових потоків , по нижчеукладеній методиці .

      Особливістю формування інформації , яка використовується для аналізу фінансового стану , є метод нарахувань , а не касовий метод . Це означає , що отриманні прибутки або понесені втрати можуть не відповідати реальному припливу або відтоку коштів на підприємстві . У звіті може бути показаний достатній розмір прибутку , і тоді оцінка рентабельності буде високою , хоча в цей час підприємство може відчувати гостру нестачу коштів для свого функціонування . І навпаки прибуток може бути незначним , а фінансовий стан підприємства цілком задовільним. Показані в звітності підприємства дані про формування прибутку не дають повного уявлення про реальний процес руху коштів , адже прибуток є лише одним х факторів (джерел) формування ліквідності балансу , іншими є кредити , позики , емісія цінних паперів , внески засновників тощо.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.