У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості обліку і аудиту оплати праці у порівнянні з міжнародним досвідом

     

      Найхарактернішою закономірністю сучасного світу є величезне зростання зовнішньоекономічних зв’язків країн із різним ступенем розвитку. Господарське зближення націй дедалі більше впливає на темпи і характер економічного та соціального розвитку, загальний економічний і політичний стан, тому міжнародні економічні відносини є однією з найважливіших сфер сучасного життя. Для того, щоб зрозуміти, як у кожній країні розвивається система бухгалтерського обліку та звітності, доцільно визначити фактори, що впливають на особливості створення і функціонування таких систем: провідні теорії і професійні організації; економічні наслідки від прийняття тієї чи іншої системи; загальна економічна ситуація в країні; податкова політика; національні особливості; користувачі та їх мета; юридична сфера; джерела фінансування; мова; інші країни; загальна атмосфера в країні (напружена чи спокійна) 12.

      Для того, щоб краще зрозуміти особливості міжнародного обліку заробітної плати, потрібно проаналізувати П(С)БО 26, порівнюючи його з МСБО 19 «Виплати працівникам». Відповідно до п.4 МСБО 19 під терміном поточні виплати працівнику розуміють виплати працівнику (окрім виплат при звільненні та виплат інструментами власного капіталу підприємства), які підлягають сплаті в повному обсязі протягом дванадцяти місяців по закінченні місяця, у якому працівник виконував відповідну роботу 17, с.46.

      Співставляючи склад відповідних структурних елементів заробітної плати відповідно до Закону та склад виплат працівникам відповідно до П(С)БО 26, логічно припустити, що в цілому заробітна плата характеризує лише клас поточних виплат персоналу. Зобразимо класифікацію виплат працівникам у вигляді схеми, яка зображена на рис. 1.1.

      В свою чергу поточні витрати діляться на премії та заохочувальні виплати, заробітна плата за окладами і тарифами та інші нарахування з оплати праці та виплати за невідпрацьований час. Складові поточних виплат зображено на рис. 1.2.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.