У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості формування собівартості продукції при використанні давальницьких матеріалів

     

      Давальницька сировина і матеріали – це сировина, матеріали, напівфабрикати, що комплектують вироби, енергоносії, завезені на митну територію України (чи закуплені чи виготовлені замовником на території України), чи вивезені українським замовником за її границі (чи передані українському виконавцю) для використання у виробництві готової продукції з наступним її поверненням чи цілком частково чи замовнику відправленням з його доручення в іншу чи країну чи відвантаженням реалізацією третій стороні на території України.

      Право власності на давальницьку сировину (за винятком тієї її частини, що передається виконавцю в рахунок плати за переробку) і виготовлену з її готову продукцію належить замовнику.

      Операція з давальницькою сировиною - це представлення виконавцем (виконавцями) замовнику (замовникам) за відповідну оплату послуг по переробці (обробці, чи збагачення використання) давальницької сировини, незалежно від кількості етапів (операцій) її переробки з метою виготовлення готової продукції. До операцій з давальницькою сировиною належать операції, у яких сировина замовника на конкретному етапі її переробки складає не менш чим 20 відсотків загальної вартості готової продукції.

      Розрахунки по послугах переробки (обробки, збагачення) давальницької сировини можуть здійснюватися за згодою сторін у грошовій формі з поверненням замовнику всієї отриманої з використанням давальницької сировини продукції, чи шляхом представлення у власність виконавця частини давальницької чи сировини отриманої з її використанням продукції, чи з використанням цих форм оплати одночасно. Вибір варіантів, умови і розмір оплати встановлюються за спільною згодою сторін і вказуються в контракті (договорі), що полягає між замовником і виконавцем. У договорі також установлюються: порядок надходження сировини, її якість і ціна, обсяг і термін переробки, умови розрахунків, кількість і порядок постачання готової продукції. Підприємства виконавці мають право передбачити в договорі оплату за збереження несвоєчасно отриманої готової продукції.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.