У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Загальні питання організації дослідження. Характеристика вибірки

     

      Експериментальне дослідження особливостей організації самостійної роботи при вивченні математичних дисциплін старшокласниками, які навчаються в технікумі, складалося з декількох етапів.

      На першому етапі було проведено психодіагностичне тестування уявлень студентів та викладачів технікуму про самостійну роботу, її мотиви та засоби; рівня розвитку пізнавальних процесів (мислення та пам’яті) та мотивації досягнень у старшокласників – студентів технікуму.

      На другому етапі було складено рекомендації щодо організації самостійної роботи із старшокласниками, які навчаються в технікумі (зокрема – при оволодінні дисциплінами математичного циклу). Процес контролю за виконанням цих рекомендацій здійснювався на протязі 2001-2002 навчального року.

      На третьому етапі було проведено повторне психодіагностичне вимірювання названих вище показників та порівняння отриманих результатів з результатами первинного тестування, що дозволило перевірити ефективність запропонованих рекомендацій та зробити висновок про доцільність їх використання в навчальному закладі.

      В дослідженні взяли участь 40 старшокласників у віці 15-17 років, які навчаються в Харківському державному автотранспортному технікумі; серед них 10 юнаків, 30 дівчат.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.