У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Вивчення суб’єктивних уявлень про самостійну роботу та її мотивів. Анкетування

     

      В організації та здійснюванні самостійної роботи безпосередню участь беруть студенти та викладачі. Необхідно ураховувати, що кожен з них має власний погляд щодо реальної (на даний момент) та ідеальної (якою повинна бути) самостійної роботи. Ці суб’єктивні погляди можуть бути істинними та хибними, однак вони так чи інше відображають реальність та ідеал та “вклінюються” в діяльність і змінюють її з урахуванням власного змісту. Істинні погляди (тобто ті, що засновані на аналізі дійсного положення справ та науковому підході до будування ідеальної ситуації) сприяють тому, що діяльність людини стає адекватною дійсності та через це – більш успішною. Хибні ж погляди діють як стереотипи самосвідомості, що вносять до діяльності елементи неадекватності дійсності та знижують її успішність.

      У нашому дослідженні вивчалися уявлення викладачів та студентів про мотиви та засоби самостійної роботи – такої, якою вона є, та такої, якою повинна бути в ідеалі.

      Студентам технікуму були запропоновані анкети, де було перелічено різні мотиви та засоби самостійної роботи. Згідно з інструкцією студенти повинні були проранжирувати їх спочатку за ступенем виявлення їх у власній навчально-пізнавальній діяльності, а потім – у такому порядку, що він є, з їхньої точки зору, оптимальним для студента технікуму.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.