У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування території та встановлення меж сільської ради і сільських населених пунктів

     

      Формування території та встановлення меж сільських, селищних рад складаються з метою створення територіальних умов для самостійного ви-рішення сільськими, селищними радами та їх органами усіх питань місцевого життя, виходячи з ін¬тересів населення, що проживає на цих територіях, на підста¬ві законодавства України та повної економічної самостійності.

      Встановлення меж території сільських, селищних рад виконується одночасно в межах всього адміністративного району (або в межах міської ради, в адміністративному підпорядкуванні якої є район). Межа сільської, селищної ради з зовнішньою межею міста визначається за проектом планіровки та забудови міста або техніко-економічним обгрунтуванням розвитку міста. При відсутності цих документів межа міста тимчасово встановлюється по фактичній границі комісією, що створюється з представників суміжних міської і сільських, се¬лищних рад і затверджується рішенням цих рад.

      Територія сільської, селищної ради формується із земель всіх без винятку землеволодінь і землекористувань. До її складу повинні входити землі всіх категорій незалежно від їх цільового призначення.[43]

      Районна рада розглядає проект формування територій і встановлення меж сільських, селищ¬них рад і затверджує проектні рішення по кожній сільській ра¬ді. По проектах формування територій і встановлення меж селищних рад готується висновок районної ради, який разом з проектною документацією подається для затвердження до обласної ради.

      Встановлення меж сільських населених пунк¬тів складаються з метою забезпечення реалізації прав сільсь¬ких рад по регулюванню земельних відносин на території сільських населених пунктів, що знаходяться у їх віданні .

      При встановлених меж сільських населених пун¬ктів визначаються функціонально взаємоув'язані території (земельні ділянки), що використовуються для розміщення всього житлового та культурно-побутового будівництва, а та¬кож об'єктів виробничого призначення, створення систем ін¬женерного обладнання і благоустрою, забезпечення санітар¬но-гігієнічних та рекреаційних умов, ведення особистого підсобного господарства, інших потреб. Площа населеного пункту визначається з урахуванням потреби населення в додатковій площі для роз¬ витку особистих підсобних господарств, індивідуальної забу¬дови тощо.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.