У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Концепція побудови фінансової архітектури інтегрованої корпоративної структури

     

      Теоретико-методологічний та методичний рівні концепції фінансової архітектури ІКС сформовані в розділі 3.2 роботи, обґрунтуємо інструментальний та модельний рівні. Структурування являє собою виявлення й відображення структури системи. Будь-яка система існує як цілісність взаємозалежних компонентів, однак цілісність, будучи ключовою ознакою системи, найчастіше стає істотною перешкодою для ефективного управління. Цілісне сприйняття управління системою фінансової архітектури стає фактично неможливим, оскільки процес управління припускає цілеспрямований вплив на окремі компоненти (підсистеми та функції фінансового управління) з метою оптимізації всієї системи. Таким чином, виділення компонентів і визначення зв'язків між ними стає необхідністю для фінансового менеджера.

      Методи аналізу й синтезу, засновані на використанні при дослідженні різних способів розчленовування досліджуваного об'єкта на елементи, відносини (аналіз) і з'єднання в єдине ціле окремих його елементів (синтез). Стосовно до дослідження процесів у фінансовому управлінні інтегрованих корпоративних структур та підприємств корпоративної структури, аналіз дозволяє підрозділити його на операції, виявити в ньому зв'язки й відносини, а синтез дає можливість з'єднати всі операції, зв'язки й відносини й скласти загальне уявлення про систему фінансового управління.

      Стратифікація - це визначення шарів (страт) у багатошаровому явищі, тобто залежностей особливого виду. У дослідженні системи фінансового управління такими стратами є формування цілей та підлеглих їм завдань, стратегії й тактики управління, виділення підсистем управління в системі фінансового управління та ін.

      Важливим у концепції фінансової архітектури є морфологічний аналіз, який припускає не просту декомпозицію, тобто розкладання цілого на його складові частини, а виділення елементів по принципах функціональної значимості й ролі, тобто впливу елемента або підсистеми на стан загальної проблеми.

      Прийняття управлінських рішень відбувається на основі експертних методів. Експерт - це особа, що приймає рішення, або аналітична група, що проводить експертизу. В системі фінансового управління експертами є фінансова дирекція. Рішення ними приймаються виходячи з кількісного вираження переваги (оцінки) - порівняння значень різних оцінок за принципом: на скільки або в скільки разів одна оцінка більше іншої.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.