У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Структура завдань управління інноваційним розвитком підприємства, що вирішуються на прагматичному статусно-функціональному рівні методології

     

      Прагматичний статусно-функціональний рівень методології управління інноваційним розвитком підприємства – це рівень методології, на якому управління інноваційним розвитком підприємства розглядається з погляду практичного освоєння процесу якісної зміни стану підприємства, який є опо-середкованим управлінням його інноваційною діяльністю. Враховуючи, що прагматизм – це "доктрина або світогляд, що ставить знання у пряме відно-шення до життя та дії" [667], прагматичний статусно-функціональний рівень методології управління інноваційним розвитком підприємства слід розгляда-ти з позиції значення ідей, суджень, гіпотез і теорій відповідно до їхньої зда-тності задовольнити конкретні прикладні потреби управління та здатності створювати або синтезувати нові відношення в системі управління іннова-ційним розвитком підприємства. Тому в межах прагматичного статусно-функціонального рівня методологія управління інноваційним розвитком під-приємства розглядається з позицій прикладного та синтетичного аспектів. У межах цього підрозділу розглядається структура завдань прагматичного ста-тусно-функціонального рівня методології управління інноваційним розвит-ком підприємства. Наявні наукові дослідження суттєво впливають на процеси становлен-ня практичного та синтетичного аспектів методології управління інновацій-ним розвитком підприємства, але навіть врахування основних практичних завдань та завдань синтезу системи управління інноваційним розвитком під-приємства не є можливим у межах одного дослідження. Прагматичний стату-сно-функціональний рівень методології управління інноваційним розвитком підприємства є поглядом на управління інноваційним розвитком підприємст-ва з позиції прагматизму та прикладного використання розробок, а завдання його розробки внаслідок своєї складності та достатньо високого рівня абст-ракції залишається поза увагою вчених.

      Функціонально прагматичний статусно-функціональний рівень мето-дології управління інноваційним розвитком підприємства орієнтований на використання його практичних можливостей у комунікативних ситуаціях стосовно практики управління інноваційним розвитком підприємства серед різних груп керівників підприємства. Прагматичний статусно-функціональний рівень методології управління інноваційним розвитком під-приємства з позицій його функціональності є більш цікавим для практиків, оскільки орієнтований на практичну діяльність управління інноваційним роз-витком підприємства.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.