У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Концепція взаємодії учасників інвестиційного процесу харчових підприємств

     

      Концепція механізму управління сталим розвитком підприємств харчової промисловості в цілому, в тому числі підприємств молочної, кондитерської, хлібопекарської, пивоварної галузей, яку ми розробили, а також визначені в цьому досліджені теоретичні засади аналізу та оцінки механізму управління сталим розвитком потребують зосередження на розробленні окремих практичних рекомендацій щодо його вдосконалення. Ми вважаємо, що основою практичних рекомендацій є методи управління сталим розвитком підприємств.

      Розроблення методів управління сталим розвитком підприємства неможливе без урахування умов, що характеризують сучасний стан економічного управління:

      1. Сталий розвиток підприємства проявляється як слабо структурований (неформалізований) процес, який залежить від багатьох формальних і неформальних чинників. При цьому нема нормативів, на основі яких можна було б отримати висновок про вплив елементів підприємства на його розвиток.

      2. До початку формування механізму управління сталим розвитком підприємства нема систематизованої інформації про його виробничу діяльність та вплив зовнішнього ринкового середовища.

      3. Задачі, що мають бути розв’язані за допомогою механізму управління сталим розвитком, не встановлені або сформульовані у поняттях, не пов’язаних із сталим розвитком. 4. Механізм управління сталим розвитком підприємства формується в умовах нестачі матеріальних та фінансових ресурсів протягом коротких часових проміжків.

      5. Впровадження механізму управління сталим розвитком підприємства відбувається без попередньої науково-дослідної роботи.

      Проведені дослідження дають нам підставу запропонувати наступну логічну схему розроблення методів управління сталим розвитком підприємства: проведення декомпозиції управління сталим розвитком підприємства на об’єкти управління та керуючу систему; запровадження методів якісного та кількісного аналізу результатів управління сталим розвитком з одночасним обмеженням кількості аналізованих показників.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.