У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Перелік заходів щодо практичного формування моделі єдиного оцінного комплексу для підприємства агропродовольчої сфери

     

      Практичне впровадження моделі єдиного оціночного комплексу має декілька напрямів. Саме невідкладне - це розрахунок можливої суми виручки від реалізації урожаю на кореню. Річ у тому, що кредитні структури, як правило, видають засоби тільки під забезпечення нерухомістю або технікою. Урожай, що дозріває в цей час на полях, в розгляд кредиторів не потрапляє, у тому числі і унаслідок труднощів підрахунку його вартості.

      Тим часом саме кампанія зі збирання врожаю вимагає особливої напруги сил, а її проведення вимагає залучення до виробничого процесу максимуму кредитних ресурсів. Крім того, кризові прояви, що починаються, в ослабленому господарстві проявляють себе у цей момент найбільш рельєфно. Навіть маючи гарний урожай, підприємство, не забезпечене кредитами в необхідному об’ємі, може стати перед загрозою розорення тільки з тієї причини, що у цей момент не має достатньо засобів на закупівлю палива, запасних частин, не може розрахуватися за електроенергію.

      З іншого боку, небезпека банкрутсва загрожує господарству і в тому випадку, якщо буде узятий надмірно великий кредит, а доходу від реалізації урожаю по тих або інших причинах не вистачить для його своєчасного повернення. В цьому випадку керівник господарства, що допустив помилку в розрахунку безпечної величини запозичень, може сам поставити своє господарство на грань банкрутсва.

      Баланс цих взаємин і відображає модель єдиного оціночного комплексу, використовувана на практиці в розрахунках керівника сільськогосподарського підприємства і що перевіряється потім працівниками кредитних організацій.

      Головний принцип пропонованого розрахунку - принцип реальності. В процесі розрахунку нікому не вигідно одурювати контрагента з тієї причини, що підсумком обману обов’язково стане та або інша загроза безпеки підприємства. В тому випадку, якщо розрахунок величини кредитних запозичень виявиться заниженим, це зумовить зниження темпів збирання врожаю і підвищення втрат в результаті невчасного проведення збиральних робіт. Якщо кредит буде завищеним, то можуть виникнути непереборні труднощі з його своєчасним поверненням. Ні те, ні інша обставина не на користь кредитної організації. Крім того, операція мінімальними розмірами сум кредитних коштів для обслуговування окремо узятого господарства не принесе належного прибутку самому кредиторові.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.