У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Ефективність реалізації механізму формування соціально орієнтованої ринкової економіки України

     

      Реалізація механізму формування соціально орієнтованої ринкової економіки України потребує заходів щодо реструктуризації національної економіки. Це дозволить виокремити перспективні види економічної діяльності для досягнення максимально можливого в сучасних умовах економічного ефекту від здійснення капітальних інвестицій. Таким чином розвиток компонентів соціальної складової національної економіки має супроводжуватися процесами структурної перебудови економіки України та спрямуванням більшого обсягу капітальних інвестицій в перспективні галузі на інноваційній основі. Результати проведених досліджень в сфері визначення економічних передумов та перспектив розвитку соціально орієнтованої держави дозволяють розробити імітаційну модель структурної перебудови економіки України. Таку модель має бути побудовано на засадах взаємозалежності між показниками соціально-економічного розвитку національної економічної системи та виявити важелі впливу держави щодо керування процесом формування соціально орієнтованої держави на засадах структурної перебудови національної економіки. Це обумовлює висування наступних гіпотез для виявлення шляхів трансформації національної економічної системи та методів поліпшення її соціальної складової (табл. 3.2).

      Згідно висунутим гіпотезам, структурна перебудова національної економіки має супроводжуватися посиленням інноваційної активності, регулюванням грошової маси в обігу та мінімізацією рівня девлятору ВВП. Це обумовить збільшення обсягу капітальних інвестицій та прискорить розвиток реального сектору економіки, а саме збільшить обсяги в добувній, переробній промисловості та сільському господарстві. Збалансованість поступового сумісного розвитку реального сектору економіки та інноваційної й фінансової складових моделі структурної перебудови національної економіки буде сприяти досягненню збільшення реального валового продукту, що дозволить покращити рівень життя населення й підвищити соціальну спрямованість національної економіки в довгостроковій перспективі.

      Однак, висунуті гіпотези потребують додаткового аналізу та математичного обґрунтування для їх підтвердження (перетворюючі в установлений факт), або спростування (переводячи в розряд помилкових тверджень).

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.