У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості управління дебіторською заборгованістю оптових підприємств зі збуту молочної групи товарів

     

      На мікрорівні в плані розвитку відносин товарного кредитування та управління дебіторською заборгованістю проаналізовано діяльність таких оптових підприємств (пов’язаних із реалізацією товарів молочної групи), як ТОВ «Апекс-СП», ТОВ «Догма Трейдінг», ТОВ «Опт Юніторг».

      Динаміку дебіторської заборгованості за товари та частки простроченої дебіторської заборгованості в загальному обсязі дебіторської заборгованості за товари вищезазначених підприємств відображено на рис. 2.8 і 2.9.

      Дебіторська заборгованість за товари, роботи, послуги аналізованих підприємств постійно зростає. Для ТОВ «Апекс-СП» та ТОВ «Опт Юніторг» характерні поступові темпи зростання показника дебіторської заборгованості. Так, у ТОВ «Апекс-СП» заборгованість за товари з початку 2008 р. по ІV квартал 2012 р. зросла на 35,87%, а для ТОВ «Опт Юніторг» ці темпи за аналогічний період склали 133,01%.

      Більш варіативна динаміка обсягів дебіторської заборгованості спостерігалася у ТОВ «Догма Трейдінг». У період з кінця 2008 р. до середини 2009 р. має місце стрибкоподібне зростання дебіторської заборгованості за товари, роботи, послуги. Так, на початок IV кварталу 2008 р. дебіторська заборгованість за товари ТОВ «Догма Трейдінг» складала 14869,2 тис. грн, а вже на початок I кварталу 2009 р. цей показник дорівнював 36124,8 тис. грн, що відповідало темпу зростання 142,95%. Із середини 2010 р. темпи зростання дебіторської заборгованості стабілізуються і простежується їх плавність. З I кварталу 2008 р. по IV квартал 2012 р. дебіторська заборгованість за товари ТОВ «Догма Трейдінг» зросла на 53,97%. Динаміка частки простроченої дебіторської заборгованості свідчить, що тенденції для цих підприємств мають різний характер. У ТОВ «Догма Трейдінг» разом із зростанням загального обсягу дебіторської заборгованості за товари спостерігається суттєве зменшення частки прострочених боргів.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.