У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз матеріально-технічного забезпечення виробничої діяльності сільськогосподарських товаровиробників

     

      На тлі скрутного становища у сільському господарстві та його невикористано-го ресурсного потенціалу виникають питання подальшої стабілізації продовольчої безпеки. Низька віддача природно-ресурсного потенціалу, який використовується у сільському господарстві, пояснюється насамперед відсутністю ефективного влас-ника, безгосподарним ставленням до землі, недосконалими технологіями виробни-цтва, недотриманням науково обґрунтованих норм ведення землеробства, хибною практикою максимального залучення земель до виробництва монокультур, недо-статнім внесенням мінеральних добрив, необґрунтованою ціновою політикою, від-сутністю достатньої кількості сільськогосподарської техніки та її низькою якістю, невиконанням природоохоронних заходів.

      Створення всебічно розвинутого високоефективного сільського господарства вимагає відповідного рівня розвитку матеріально-технічної бази та використання на-явних ресурсів, які є обов’язковими елементами будь-якого виробничого процесу. Ефективність функціонування галузей сільського господарства безпосередньо залежить від матеріально-технічного забезпечення. На сучасному етапі для пода-льшого розвитку аграрного виробництва існує потреба створення комплексної та збалансованої матеріально-технічної бази, оскільки з підвищенням рівня забезпе-ченості матеріально-технічними ресурсами зростає ефективність сільськогосподар-ського виробництва. Впровадження та вдосконалення потужної нової техніки і тех-нологій сприяє ефективному господарюванню, підвищенню продуктивності праці.

      Динаміка та структура засобів сільськогосподарських підприємств подана у таблиці 3.6. Наведені дані свідчать, що за аналізований період зросла чатска машин та обладнання, а також транспортних засобів. Так, якщо частка машин та облад-нання у 2005 р. становила 23,86%, то у 2011 р. – 38,2%, при цьому їх вартість збі-льшилася в 1,5 рази. Водночас скоротилася частка будинків, споруд і передаваль-них пристроїв на 13,9 в.п., яка у 2011 р. становила 41,5%.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.