У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методи та засоби моніторингу інвестиційної привабливості аграрного сектора економіки України

     

      Динаміка ринкової трансформації аграрного сектора економіки України та його розвитку за останні роки свідчить про вихід держави на шлях сталого розвитку аграрного виробництва і підвищення його ефективності. Усе це свідчить про великий природний і рукотворний потенціал аграрного сектора економіки, який успішно використовується і дає позитивні результати. Слід відзначити, вищезгаданих результатів аграрний сектор економіки України досяг за допомогою мінімальних інвестиційних вкладеннь (обсяги прямих іноземних інвестицій в даний сектор економіки не перевищували 2,5 % загальних обсягів прямих іноземних інвестицій в економіку України). Отже фактичний стан залучення іноземних інвестицій в аграрну економіку далеко неадекватний її інвестиційним можливостям. Така неадекватність вимагає більш грунтовного вивчення цієї проблеми, з'ясування причин і визначення шляхів її вирішення. Однією з причин цієї невідповідності є відсутність об'єктивної оцінки інвестиційної привабливості аграрного сектора економіки України.

      У зв'язку з цим, представляється необхідним розробити модель моніторингу інвестиційної привабливості аграрного сектора економіки України, головною метою якої є узгодження інвестиційної стратегії іноземного інвестора і реципієнта прямих іноземних інвестицій на основі достовірної інформації про зовнішнє інвестиційне середовище, яка б допомагала прямим іноземним інвесторам в процесі прийняття рішень про напрямки і шляхи інвестування (рис. 2.3).

      Реалізація моделі здійснюється в три етапи. На першому з них формується система показників інвестиційної привабливості аграрного сектора економіки України. На другому – здійснюється стандартизація показників інвестиційної привабливості аграрного сектора економіки України, оскільки система згаданих показників враховує політико-правові, економічні, соціальні та технологічні чинники, які потрібно привести до спільного знаменника.

Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.