У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз інвестиційної привабливості та напрямків розвитку аграрного сектора економіки України

     

      Аграрний сектор є однією з основних ланок матеріального виробництва, головною метою якого є отримання продукції рослинництва і тваринництва шляхом вивчення біологічного процесу розвитку рослинного або тваринного організму і активного впливу на нього для досягнення бажаних і можливих в тих чи інших умовах біологічних ознак організму.

      В умовах сьогодення ефективність державної інвестиційної політики щодо залучення прямих іноземних інвестицій в аграрний сектор економіки України багато в чому залежить від розвитку інноваційних технологій в рослинництві і тваринництві, стану і рівня технічної оснащеності основних засобів підприємств аграрного сектора економіки, можливості структурної перебудови галузі, вирішення соціальних та екологічних проблем.

      Результати залучення прямих іноземних інвестицій в аграрний сектор економіки України підтверджують тезу про їх нерівномірний розподіл в регіональному розрізі. Найбільші обсяги ПІІ в аграрний сектор було залучено такими областями, як: Київська – 721,8 млн. дол. США; Львівська – 192,8 млн. дол. США; Харківська – 173,6 млн. дол. США; Одеська – 139,8 млн. дол. США; Донецька - 93,8 млн. дол. США; м. Київ – 240,1 млн. дол. США. Поряд із цим, в аграрний сектор Херсонської обл. залучено – 70,2 млн. дол. США, Вінницької - 65,4 млн. дол. США, Тернопільської – 17,7 млн. дол. США. І як наслідок маємо, що на 1 га сільськогосподарських угідь у Київській обл. припадає 160,7 дол. США ПІІ, а Тернопільської обл. – 7,1 дол. США або у 22 рази менше. Як видно з табл. 3.1 найбільші обсяги ПІІ на 1 га сільськогосподарських угідь, крім Київської обл. залучають також Івано-Франківська обл. – 132,6 дол. США, Львівська – 120,1 дол. США, Рівненська – 57,6 дол. США, а також Дніпропетровська – 29,0 дол. США. Ці області контрастно виділяються на фоні інших регіонів, які залучають значно менші суми ПІІ, зокрема: Луганська – 0,6 дол. США; Волинська – 3,0 дол. США; Кіровоградська – 3,2 дол. США; Одеська – 3,4 дол. США; Миколаївська – 3,7 дол. США.

Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.