У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз забезпечення фінансовими ресурсами повноважень місцевих органів влади

     

      Розвиток економіки будь-якої держави забезпечується ефективним виконанням основних функцій, які реалізуються шляхом використання наявних фінансових ресурсів, акумульованих у бюджеті. Проте бюджетні ресурси завжди обмежені, тому актуальним завданням є пошук оптимальних шляхів формування і виконання бюджету, оцінки та моніторингу результативності використання цих коштів. Місцеві бюджети відіграють важливу роль у фінансуванні діяльності органів місцевого самоврядування та є важливим чинником практичної реалізації функцій місцевого самоврядування. Досвід європейських країн передбачає відокремленість місцевих органів влади від державної влади, повну незалежність і самостійність у здійсненні покладених на неї функцій, у межах своєї компетенції.

      Збалансованість фінансової системи України та її ефективність може бути досягнута лише за умови забезпечення фінансової спроможності і фінансової самостійності окремої адміністративної одиниці. Фінансову незалежність місцевого самоврядування необхідно розглядати як можливість самостійно вирішувати завдання, що входять до їх компетенції з метою забезпечення динамічного соціально-економічного розвитку адміністративної одиниці. Найбільший ефект в управлінні державними коштами досягається при використанні програмно-цільового методу формування бюджетів. Цей метод дає змогу спрогнозувати результати виконання бюджетних програм, а також за допомогою показників результативності оцінити ефективність їх виконання.

      Основою стабільного регіонального розвитку розвинених країн світу та України зокрема є достатня забезпеченість мінімальних витрат бюджету власними фінансовими ресурсами. Формування бюджету за програмами передбачає фінансування бюджетних програм за рахунок загального фонду бюджету та залучення додаткових джерел. Реальна модель бюджету, навіть у найбільш загальному виді, повинна містити не окремі показники, а їх сукупність, агреговані по відповідних статтях доходів і витрат, що характеризують специфіку бюджету.

      Відповідно, на сучасному етапі існує необхідність формування не лише динамічних моделей бюджету адміністративної одиниці та алгоритмів адаптивного управління ними, але й створення відповідного інструментарію для їхнього практичного використання.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16896.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.