У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Удосконалення інформаційного забезпечення ефективного функціонування логістичної системи

     

      Для максимально ефективного вирішення завдань, що постають перед логістичної системою сільськогосподарських підприємств, слід приділяти значну увагу інформаційній підсистемі. Так, відкритість та доступність інформації про основні показники господарської діяльності сільськогосподарських підприємств, що входитимуть до складу логістичної системи, дозволить потенційним інвесторам більш активно інвестувати свої кошти. Інформаційна ланка має вирішувати низку завдань:

      1) забезпечення збору та обробки інформації про господарську діяльність сільськогосподарських підприємств;

      2) визначення беззбитковості виробництва продукції, на основі аналізу діяльності підприємств;

      3) аналіз та вибір найкращих постачальників.

      Першочергове завдання, що покладається на інформаційну підсистему, полягає у забезпеченні збору та обробки інформації про господарську діяльність підприємств. З цією метою було розроблено модуль «Аналіз господарської діяльності підприємства», що є одним із складових програми «AgroEkonom4ik».

      Даний модуль призначений для проведення аналізу стану та результатів діяльності підприємства, використовуючи стандартну звітність сільськогосподарських підприємств: Баланс, Звіт про фінансові результати та Основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств. Для отримання розрахункових даних про діяльність сільськогосподарського підприємства слід внести дані з перелічених форм звітності в програму. Вибравши період, за яким буде здійснено аналіз (1, 3, 5 років).

      Після вибору періоду аналізу слід поетапно заповнити всі форми звітності. При цьому передбачена можливість збереження внесених даних та їх подальше відкриття з метою використання. По мірі заповнення форм вихідною інформацією програма буде здійснювати розрахунок показників, що характеризують діяльність підприємства.

      Після заповнення всіх форм звітності тобто внесення до програми всієї вихідної інформації, можна отримати результати розрахунку показників господарської діяльності. Для цього необхідно натиснути на «Перейти до показників діяльності підприємства». Після чого можна буде сформувати таблицю з показниками, що характеризує певний аспект діяльності підприємства (рис. 3.10). Також можна сформувати зведений документ з певним переліком таблиць (додаток Ж). Для зручності всі розраховані таблиці відкриваються в табличному редакторі MS Excel, що полегшує подальше опрацювання отриманих результатів.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16912.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.