У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Фактори впливу на ефективність багаторівневої системи пенсійного забезпечення

Для аналізу факторів, що впливають на ефективність системи пенсійного забезпечення, перш за все, необхідно розглянути існуючі підходи до визначення поняття «ефективність», обґрунтувати сутність ефективності системи пенсійного забезпечення. Лише після цього можна підійти до аналізу факторів, що впливають на всі компоненти системи пенсійного забезпечення, оцінюючи існуючий теоретико-методологічний інструментарій та підходи, відображені на рис. 1.2.

Таким чином, аналіз існуючих основних підходів до визначення поняття «ефективність» можна узагальнити в двох основних аспектах:

  • з позиції рівня використання ресурсів;
  • з позиції співвідношення затрат ресурсів і результатів [165, c. 65].

Обґрунтування факторів, що впливають на ефективність системи пенсійного забезпечення з позиції рівня використання ресурсів передбачає аналіз її фінансового механізму та компонентів. Ресурсами у цьому випадку виступають макроекономічні, демографічні та інші умови, що існують в країні. Саме специфіка цих умов визначатиме співвідношення розподільчих і накопичувальних компонентів у системі пенсійного забезпечення. Попередній аналіз сутності системи пенсійного забезпечення як соціально-економічного поняття дозволяє визначити групи факторів, що впливають на ефективність розвитку системи пенсійного забезпечення: фінансово-економічні, демографічні та інституційно-правові. В подальшому аналізується вплив факторів даних груп на компоненти системи пенсійного забезпечення, що представлені різними методами фінансування, здійснюється конкретизація механізму впливу цих факторів.

 

Вся работа доступна по <a href=

"  http://mydisser.com/ru/catalog/view/16987.html " target="_blank">Ссылке</a>

</p>

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.