У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Удосконалення механізму наглядового реагування та впливу на проблемні банки

Світова фінансова криза виносить на перший план проблематику врегулювання проблемності банківських установ. Зокрема, місія Міжнародного валютного фонду в Україні рекомендує приділяти більше уваги питанню врегулювання ситуацій з проблемними банками та кризовому менеджменту в Україні. Що ж стосується першого питання, то необхідно забезпечити виявлення проблемних банків на більш ранніх стадіях, а також розширити набір варіантів виходу банків з ринку, залучивши до цього переліку механізми швидкого розв’язання проблем, в основному за рахунок посилення стимулів для власників слабких банків, які б зумовлювали їхню згоду на злиття. Що ж стосується останнього питання, то необхідно й надалі розвивати та вдосконалювати планування на випадок надзвичайних ситуацій для того, щоб забезпечити ефективне реагування у випадку непередбаченого погіршення фінансового стану банківської установи [195].

Питанням врегулювання проблемності банків присвячені наукові праці Васильченко З., Чернадчука В., Ходаковської А., Перехреста Л. та ін., які в основному досліджують теоретичний аспект названої проблематики. Опираючись на наукові досягнення та напрацювання, здійснені у сфері розв’язання проблемності банків, ми в представленій науковій розвідці намагатимемося на основі ґрунтовного науково-практичного аналізу даної проблематики запропонувати найбільш раціональні й ефективні шляхи подолання кризових явищ у діяльності банківських установ України.

У випадку, коли банківська установа перебуває у скрутному фінансовому становищі, потрібні спеціальні рішення щодо кризового управління діяльністю банку. На рис.4.3 відображений процес прийняття рішень, які наглядовий орган може використати для визначення фінансового стану банку та відбору і здійснення відповідних даній ситуації заходів наглядового реагування та впливу.

Вся работа доступна по <a href=

" http://mydisser.com/ru/catalog/view/19161.html  " target="_blank">Ссылке</a>

</p>

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.