У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Основні тенденції формування витрат на працівників на підприємствах України

Для збору необхідної статистичної інформації щодо стану витрат на працівників в Україні ми звернулися до органів Державної служби статистики. В ході дослідження було з’ясовано, що відповідно до Конвенції про статистику праці № 160 [72], необхідна інформація щодо витрат на працівників повинна збиратися не рідше, ніж раз на п’ять років. В Україні обстеження «витрат на робочу силу» розпочато у 2007 році вибірковим методом. Для цього було затверджено «Звіт про витрати на утримання робочої сили» (форма № 1 – РС), періодичність формування якого становить один раз на 4 роки.

Як результат, Державною службою статистики у 2011 році було сформовано статистичний бюлетень «Витрати на робочу силу», який охоплював узагальнені дані вибіркового обстеження витрат на робочу силу лише за 2010 рік. Актуальна інформація за попередні роки в даному бюлетені наведена лише вибірково [11].

Наступний бюлетень буде опубліковано наприкінці 2015 року, тому за відсутності відповідної статистичної інформації огляд тенденцій формування витрат на працівників на підприємствах України буде здійснено за інформацією статистичного бюлетеня за 2010 рік.

Слід зазначити, що Державна служба статистики, аналізуючи витрати на працівників, все ж називає їх витратами на робочу силу, що суперечить висловленій нами думці в розділі 1 даної роботи. Вважаємо, що такі витрати коректніше було б називати витратами на працівників.

Як свідчать результати щорічних обстежень операційних витрат підприємств із реалізованої продукції, питома вага витрат на оплату праці та соціальні заходи у них складала у 2010 році лише 8,0 %, що у 3,3 рази менше, ніж матеріальні витрати, та у 6,6 разів, аніж витрати на товари та послуги, придбані для перепродажу

 

Вся работа доступна по ссылке https://mydisser.com/ru/catalog/view/439183.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.