У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Розробка моделі оцінювання ефективності управління витратами на працівників

Розвиток світової конкуренції, актуалізація принципів соціальної відповідальності бізнесу та зростання турбулентності економічних процесів спонукають вітчизняні підприємства активізувати формування та використання у практиці ефективніших, дієвіших, результативніших підходів, методів, технологій управління. На вітчизняних підприємствах превалює використання інтуїтивних методів управління, оцінювання й регулювання соціально-економічної ефективності систем менеджменту, відсутнє організаційно-економічне та інформаційне забезпечення оцінювання, використовуються застарілі методики, моделі та індикатори оцінювання, не сформовано рекомендації щодо регулювання ефективності [107, с. 47].

Діяльність підприємств нафтогазового комплексу і нафтогазовидобувних підприємств, зокрема, супроводжується необхідністю виявлення та відповідного реагування на вплив різних дестабілізуючих чинників, що обумовлюються збуреннями кон’юнктурного чи соціального характеру. Відсутність таких «реакцій» з боку підприємств може призвести до розвитку кризових процесів на підприємстві, що виражається, зокрема, збитковістю їх діяльності, як це мало місце у випадку досліджуваних Долинського, Надвірнянського і Бориславського НГВУ.

Одним із напрямів вирішення вказаної вище проблеми є побудова економіко-математичних моделей визначення і оцінювання рівня ефективності управління витратами на працівників підприємства, що дозволить оперативно діагностувати реальний стан підприємства і своєчасно задіяти механізми, здатні запобігти небажаним сценаріям його розвитку.

Моделювання процесу управління витратами на підприємстві, у тому числі управління витратами на працівників, обумовлюється низкою таких чинників:

– нечіткість, недосконалість, обмеженість, суперечливість статистичної інформації;

– складні функціональні залежності між вхідними та вихідними параметрами моделі;

– необхідність врахування значної кількості збурень, що безпосередньо чи опосередковано впливають на функціонування підприємства;

– високий рівень відповідальності щодо управлінських рішень, які приймаються у процесі управління витратами на працівників на основі побудованих моделей.

Оцінювання рівня ефективності управління витратами на працівників з позиції динаміки вимагає використання інструментарію нелінійної динаміки, що обумовлено як нелінійною структурою фінансово-економічної системи підприємства, так і ринкового середовища загалом.

 

Вся работа доступна по ссылке https://mydisser.com/ru/catalog/view/439183.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.