У нас уже
242733
рефератов, курсовых и дипломных работ
Сделать закладку на сайт
Главная
Сделать заказ
Готовые работы
Почему именно мы?
Ценовая политика
Как оплатить?
Подбор персонала
О нас
Творчество авторов
Быстрый переход к готовым работам
Контрольные
Рефераты
Отчеты
Курсовые
Дипломы
Диссертации
Мнение посетителей:
Понравилось
Не понравилось
Книга жалоб
и предложений
Название
Роль менеджменту в поліпшенні виробничо-господарської діяльності ресторану «Correa's»
Количество страниц
95
ВУЗ
КНЭУ
Год сдачи
2010
Бесплатно скачать
19396.doc
Содержание
Вступ 2
Глава №1 Менеджмент і його роль у керуванні підприємством... 7
1. Сутність менеджменту. 7
1.. Цілі й завдання менеджменту....13
1.3 Менеджмент і контроль у керуванням підприємством.....4
1.4 Інформаційне забезпечення менеджменту....23
Глава №2 Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства...8
2.1 Основні напрямки діяльності..28
2.2 Структура керування ресторанів. …34
2... Правові питання....1
2.4 Менеджер і його функції в «Correa's»... 45
2. Характерні риси й стадії менеджменту в ресторанах «Correa's».....51
2.6 Основні техніко-економічні показники роботи ресторану «Correa's». …57
Глава №3 Заходи щодо розробки стратегії поліпшення виробничо-господарської діяльності в ресторанах «Correa's».60
3.1 Можливість випуску нових видів продукції на наявних виробничих потужностях. …60
3.. Придбання сировини по більше низьких цінах і високій якості 64
3... Провести рекламну компанію...66
3.4 Брати участь у виставках, семінарах.. 71
3... Увести гнучку систему оплати праці....76
3.6 Знизити ціну на свою продукцію. 81
Висновки.. 83
Список використовуваної літератури.93
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:
(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
675
Скачать бесплатно
19396.doc
Найти готовую работу
ЗАКАЗАТЬ
Обратная
связь:
Связаться
Вход для партнеров
Регистрация
Восстановить доступ
Материал для курсовых и дипломных работ
29.04.24
Результати експериментально-дослідної роботи
29.04.24
Підготовка батьків до формування крос-культурних цінностей у дітей молодшого шкільного віку
29.04.24
Інтерактивні методики формування крос-культурних цінностей у виховній роботі початкової школи
Архив материала для курсовых и дипломных работ
Ссылки:
Счетчики:
© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.