У нас уже
17884
рефератов, курсовых и дипломных работ
Сделать закладку на сайт
Главная
Сделать заказ
Готовые работы
Почему именно мы?
Ценовая политика
Как оплатить?
Подбор персонала
О нас
Творчество авторов
Быстрый переход к готовым работам
Контрольные
Рефераты
Отчеты
Курсовые
Дипломы
Диссертации
Мнение посетителей:
Понравилось
Не понравилось
Книга жалоб
и предложений
Название
Технологія виробництва страв з картоплі
Количество страниц
30
ВУЗ
ККИ
Год сдачи
2010
Содержание
Вступ 3
1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5
1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5
1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7
1.3. Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання 9
2. Теплова кулінарна обробка картоплі 13
2.1. Процеси, що відбуваються в картоплі під час теплової кулінарної обробки 13
2.2. Правила варіння 14
2.3. Правила смаження, тушкування та запікання картоплі 15
3. Аналіз технології виробництва страв з картоплі на прикладі діючого підприємства 18
3.1. Загальна характеристика кафе-ресторану „...” 18
3.2. Страви з картоплі, що готує кафе-ресторан 21
3.3. Пропозиції щодо розширення меню кафе-ресторану „...” 24
Висновок 28
Література 30
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:
(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
150
Найти готовую работу
ЗАКАЗАТЬ
Обратная
связь:
Связаться
Вход для партнеров
Регистрация
Восстановить доступ
Материал для курсовых и дипломных работ
11.10.24
Сучасний документальний театр: новий тип сценічної репрезентації
11.10.24
Вербатім–наративи в контексті сучасної «Нової драми» і документального театру
11.10.24
«Нова драма» в умовах відновлення документалізму в театральній постдраматичній культурі нестабільного типу
Архив материала для курсовых и дипломных работ
Ссылки:
Счетчики:
© 2006-2024. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.