У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування системи корпоративних цінностей як складової соціально-трудових відносин на підприємстві

     

      Сучасний етап становлення та формування соціально орієнтованої ринкової економіки вносить свої зміни та корективи як в ринкові механізми, так і в підходи щодо організації та ведення економічної діяльності. Ці зміни відповідно коректують організацію діяльності кожного з суб’єктів господарювання, встановлюючи нові правила, вимагаючи впровадження та використання нових принципів та методів щодо організації економічної діяльності, використання вдалих маркетингових заходів та ефективних важелів в управлінні підприємствами.

      Дана тенденція стала рушійною силою та об’єктивним фактором, який спонукає суб’єкти ринкових взаємовідносин до певного розвитку їх ділової активності та змін залежно від ситуації на ринку, організації ведення господарських процесів.

      Переважна більшість підприємців ясно усвідомили, що ринкові проблеми сьогодення і майбутнього більше не можуть вирішуватися за допомогою рецептів минулого. З’явились нові уявлення про перспективні та ефективні напрями ведення економічної діяльності, тому що на зміну минулим загальноприйнятим поглядам приходять нові, якісні методи та принципи вдосконалення економічних процесів та ринкових взаємовідносин.

      Такі глобальні зміни в економіці ведуть також до формування різних підходів, створення нових форм розвитку та побудови економічних відносин не тільки в сфері ринкових взаємодій, а також у сфері гармонізації відносин всередині кожної з підприємницьких структур та організацій. Дану тенденцію можна також пояснити тим, що розвиток економіки привів до розвитку наукових та прикладних уявлень про роль кожного працівника в станов¬ленні та функціонуванні економіки ринкового типу.

      Співробітник, розпочинаючи трудову діяльність, відразу потрапляє під вплив цінностей організації, які впливають не тільки на його поведінку, але й на формування його ціннісної системи. У свою чергу цінності організації спираються на систему особистих соціальних цінностей, засвоєних працівником у процесі його життєдіяльності.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.