У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Механізми фінансового планування діяльності підприємств національної економіки

     

      Для отримання планової картини діяльності кожного підприємства потрібно забезпечити консолідацію операційних бюджетів в єдині зведені форми бюджетного планування – бюджет доходів і витрат, руху грошових коштів, балансового листа.

      Консолідація планової інформації в зведені форми забезпечує отримання важливих даних для управління економікою господарюючого суб'єкта, оскільки саме на підставі консолідованих результатів з'являється можливість завчасно оцінити фінансовий стан підприємства, результат діяльності, забезпеченість грошовими коштами для поточного функціонування, структуру активів і зобов'язань [159].

      Зведені форми бюджетів (особливо доходів і витрат, а також балансового листа), за основними своїми показниками мають бути максимально наближені до форм звітності (відповідно до форми 2 «Звіт про фінансові результати» і форми 1 «Баланс»). Їх заповнення по факту за підсумками періоду дозволить не лише отримати фактичний результат діяльності, порівнянний з плановими даними, але й автоматично сформувати звітність за результатами роботи підприємства. Дані форми повинні утворюватися по можливості автоматично в процесі заповнення операційних бюджетів і можуть містити менший ступінь деталізації відповідних статей доходів і витрат (для бюджету доходів і витрат) ніж в операційних бюджетах, а також укрупнені статті за деякими показниками активу і пасиву (для бюджету балансового листа), які є незначними в загальному обсязі або не змінюються в процесі поточної діяльності підприємства.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.