У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Механізм фінансового планування багатогалузевого холдингу

     

      Сьогодні проблема вдосконалення фінансового управління холдингу є однією з найактуальніших для більшості українських підприємств і їх об'єднань. Впровадження бюджетування дозволить забезпечити платоспроможність підприємств і їх об'єднання на майбутній період, будувати реальні прогнози фінансово-господарської діяльності, ефективно використовувати наявні в розпорядженні ресурси, отримати можливість вибору найбільш перспективних сфер використання інвестицій, обґрунтовувати фінансові і нефінансові рішення по окремих напрямах господарській діяльності або видів бізнесу, зміцнювати фінансову дисципліну, контролювати фінансову ефективність всіх підрозділів.

      Правильно поставлене, повноцінне бюджетування дозволить вирішити проблеми оптимізації фінансових потоків, збалансувати джерела надходження і використання грошових коштів, визначити обсяги і форми, умови і терміни зовнішнього фінансування та багато інших управлінських завдань.

      Наявність бюджетування в холдингу – це показник якості управління, відповідності його менеджменту і управлінських технологій сучасним вимогам [149].

      При формуванні єдиного (уніфікованого) механізму бюджетування підприємства з'являється можливість формування механізму бюджетування багатогалузевого холдингу, це загальне вирішення проблеми бюджетування будь-якого об'єднання підприємств. Розроблений механізм бюджетування забезпечує наявність єдиних форматів для планування діяльності кожного підприємства, що і є необхідною умовою вирішення проблеми бюджетування об'єднання. Такий механізм дозволяє уніфікувати процедури планування і контролю діяльності всіх підрозділів холдингу, а також дає керівництву можливість приймати управлінські рішення в області фінансових результатів, грошових коштів, загальної структури активів і зобов'язань усього холдингу. Використання на всіх підприємствах багатогалузевого холдингу єдиної методології планування діяльності за допомогою уніфікованих форм операційних бюджетів дозволить автоматично сформувати для кожного учасника зведені форми бюджетування (БДВ, БРГК, ББЛ). Вони забезпечать отримання консолідованої інформації по холдингу і всіх структурних бізнес-одиницях, відображаючи зіставні фінансові результати, грошові потоки і сальдо грошових коштів, активів і зобов'язань на кінець планового періоду по кожному підприємству, СБО і холдингу в цілому.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.