У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Впровадження планування податкових відрахувань як важливий елемент фінансового планування

     

      Однією з основних переваг запропонованого механізму бюджетування є можливість здійснення планування податкових відрахувань, причому не лише приросту зобов'язань по ПДВ, але і податку на прибуток, що в даний час утруднене з причини трудомісткості і відсутності чіткої методики його планування.

      Податкове планування є однією з першорядних задач управління фінансами будь-якого підприємства. Оскільки оподаткування відіграє важливу роль у діяльності господарюючих суб'єктів, податкові платежі істотно впливають на фінансовий результат роботи і вимагають наявності грошових ресурсів для забезпечення своєчасної сплати податків до бюджету. Тому своєчасне планування має велике значення для підприємств як у частині прогнозування загальної суми податкових платежів, так і для завчасного резервування грошових коштів на їх сплату до бюджету.

      Основною метою податкового планування підприємства є максимальне зменшення податкових зобов'язань законними методами. Практика показує, що при належному плануванні податкове навантаження підприємства може бути зменшено у два рази. Податкова оптимізація є одним з резервів поліпшення фінансових результатів діяльності підприємств, який можна здійснити в короткий період часу і характеризується швидким отриманням фінансового ефекту. Своєчасне податкове планування дає підприємству додаткові джерела фінансування своєї діяльності.

      Для економіки підприємства важливо завчасно отримати інформацію про очікувані суми податкових платежів щоб уникнути негативних ситуацій зі сплатою податків і штрафних санкцій у разі прострочення платежу. Використання планування дозволить підприємствам своєчасно прогнозувати податкові платежі, оптимізувати їх, заздалегідь резервувати кошти на їх сплату, а також уникати штрафних санкцій з боку податкових органів.

      Виходячи з проведеного дослідження, можливо констатувати, що найбільш вагомими в загальній сумі податків багатогалузевого холдингу є податок на прибуток і податок на додану вартість, тому саме їх планування є особливо важливим для підприємств [162]. Вирішення проблеми планування ПДВ вже запропоноване за допомогою системи операційних бюджетів, тому наступним актуальним завданням є забезпечення планування оподаткованого прибутку і суми податку на прибуток.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.