У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Підвищення конкурентноздатності банківської системи шляхом створення банківських об’єднань

     

      Проведений аналіз злиттів та поглинань у фінансовому секторі України свідчить про відсутність досягнення позитивного синергетичного ефекту, який виражається у концентрації банківського капіталу. Це спричиняє необхідність розробки механізму проведення процесу злиття чи поглинання, який повинен включати ряд послідовних етапів, які допоможуть досягти поставленої мети. Виходячи з цього, першим етапом є встановлення оптимальний цілей. Другий етап полягає у зборі й обробці інформації відносно: історії банку; спектра послуг, які він пропонує, особливо слід звернути увагу на найбільш перспективні; кількості філій; місця розташування банку та його філій; основних акціонерів; іміджу банку та вітчизняному та світовому ринках та інше.

      Третім етапом є визначення території діяльності кожного з банків. Для цього необхідно визначити, яку частку ринку займає кожен банк у певному регіоні України. Найбільшу увагу необхідно приділити тому банку, який займає найбільшу частку ринку в області.

      Четвертий етап допоможе визначитися з банками, які займають лідируючи позиції у наданні тієї чи іншої послуги. Для цього необхідно визначити частку ринку, яку займає кожен з банків у наданні певного виду послуг зокрема: кредитування, депозитна діяльність, операції з цінними паперами, валютні операції, інвестиційна діяльність, розрахунково–касове обслуговування, інтернет–банкінг, факторинг, форфейтинг, консультаційні послуги, лізинг.

      Якщо поглинаючий банк більш детально цікавиться певним видом послуг, то у цьому випадку доречним є більш детальний аналіз такої послуги. Ми пропонуємо приділити більшу увагу аналізу такої сфери діяльності банків, як депозитна, оскільки вона є джерелом залучених коштів, що використовуватимуться для проведення активних операцій банку, які принесуть прибуток, а той, у свою чергу капіталізується банком. Також на пильну увагу заслуговують такі перспективні послуги, як: трастові, інтернет–банкінг, факторинг, сек’юритизація та інші, які дозволять банку отримувати більші прибутки, що в подальшому теж будуть капіталізовані.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.